Kávéfőző gépek

Vegyen Jura kávéfőzőt a szerviztől!

Kérdezzen minket! Tizenhat év szerviz tapasztalata áll mögöttünk! Az utóbbi hat évben a Jura Impressa kávéfőzőgép családnak a garanciális és szakszervizét láttuk el. Mi felelősséget vállalunk a tanácsainkért.

A Jura Impressa sorozat gyártása 1994-ben indult. A sorozat az úgynevezett szuperautomata gépcsaládba tartozik. Ezek a gépek szemes kávéból készítenek kávét egyetlen gomb nyomásra. A főzés folyamata teljesen zárt rendszerű, viszont az inteligens vezérlésnek köszönhetően kávétermékek széles skáláját kínálja. Már a legelső típus is a beépített karbantartó programok segítségével biztosította a higiénikus és megbízható működést. Az utóbbi évek fejlesztése a tej tartalmú termékek automatizált főzésére irányult.
"OTC - One Touch Cappuccino Systeme"

A Jura kitüntetett figyelmet szentelt a megbízható szerviz szolgáltatásra, ezért nem tette nyitottá a szerviz hálózatát. Minden országban csak az általa akreditált szerviz kaphat speciális szerviz programot, szerviz engedélyt, online terméktámogatást, illetve alkatrész ellátást.
 

 

 

Oldalterkép     Kávéfőző gépek    Kávéfőző szerviz    Kiegészítők    Kávé Szerviz    Kávéfőző bérlés    Kapcsolatok    Főoldal

© Nagy & Rozs 2008 Minden jog fenntartva.